Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕЦА НИКАД ИСКРЕНИЈА О КОЛЕГАМА: "Највише мрзим кад ме неко тапше по рамену"

Светлана Цеца Ражнатовић без длаке на језику о колегама, успеху и естради

1727605486_Cecaaaaaa.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић након успешног концерта у Зворнику након три деценије проговорила је о успеху, наступима али и ћерки Анастасији Ражнатовић.

30 година је прошло од последњег концерта у Зворнику. Шта се променило?
- Све је исто, и хала и ја! (смех) Просто не могу да верујем да је прошло 30 година од мог последњег наступа у овој дворани и ја се надам да неће морати још толико да прође да се поново вратим у исту. Много је лепо, емотивно, весело, распевано, као што је иначе на мојим концертима, дефинитивно увек иста, добра, енергија. Срећна сам што су ме позвали организатори и општина Зворник, да ме угосте и стварно су сјајни домаћини, нема шта.

Вечерас се као гост изненађења на концерту појавио твој колега Ђорђе Давид?
- А не, он је рекао да ће доћи, никада до сада није био ни на једном мом концерту. Ђоле је са нама овде исто у бекстејџу. Много му се допало, како каже, а тек ће да ми дочара своје импресије, наравно, цедићу га као лимун. То ми много значи, с професионалне стране а и са пријатељске стране. Дошао је да ме подржи, прошао је толики пут, а и друго, значиће ми неки савет.

Какав је критичар Ђорђе? Да ли је строг као у Звездама Гранда?
- Не, не, Ђоле је у Звездама Гранда и приватно врло искрен, ја поштујем људску искреност, јер, у ствари, само та искреност те води на прави пут. Највише мрзим оне што ме тапшу по рамену да нађу адекватно место да ти забоду нож у леђа. Једна моја другарица је на то рекла: "Мислиш, мекано"?

Има ли још места где могу да напипају а да нож претходно није већ забоден?
- Па, има. Знаш, неке ране зарастају брзо, то све зависи од човека до човека, неке не, али то ти је све живот.

Недавно је Ђорђе у једном интервјуу открио како си му се нашла у тешким тренуцима и како си му помогла. Да ли си то видела и како си реаговала?
- Јесам, стварно сам била изненађена, чак ми није ни рекао да ће то пуштати у етар. Он је просто само имао потребу да каже у датом моменту како се осећао и да нисмо сви заборавили шта је саосећање, шта је право пријатељство. То је била поента његове изјаве. Ја нисам неко ко се хвали ни хуманитарним радом, нити каква сам особа, увек сам говорила нека о томе други причају. И даље се држим тога. Друго, Ђоле је то лепо објаснио. Ја знам шта је мука. Ја знам када требаш човеку да будеш раме, ослонац. И потпуно је та моја реакција била природна. Богу хвала да сам била у позицији да могу да помогнем свом пријатељу. Ја се, бре, добро осећам када за неког урадим нешто добро, ако га или заштитим, или учиним нешто добро, или подржим, ја се добро осећам.

Да ли је ово почетак, средина или крај турнеје будући да она траје дуже од 10 година?
- Од 2002. када је била Маракана никад нисам стала. Када чујем да колеге кажу иду у илегалу, повлаче се из јавности. Ја се уопште не сећам од 2002. године да сам икада ишла у неке илегале, да сам се повлачила. Ја стално радим, стално имам концерте. Богу хвала да је тако, јер тога не би било да нема публике. Када чујем да неко каже "сад креће Цецина турнеја", ја кажем: "Људи, она никад није стала!". (смех) Појављују се само нове песме које убацујем у репертоар.

Вечерас си наступила са нова два члана у бенду, дала си шансу младим колегама по чему си такође позната.
- Мики Секуловски и Јулија Петровић, два сјајна вокала. Ту нема грешке, обоје су били заиста у озбиљној и оштрој конкуренцији, супер финалисти. То довољно говори о каквом квалитету певача се ради. Стварно ми је била жеља да се поред мене и промовишу и да стичу нека нова искуства и да пропутују светом, што да не. Не сумњам да ће им бити лепо.ЖДа ли си чула Анастасијине песме? И Анастасија ће издати албум пре тебе и нове песме ће имати пре тебе.
- Па нека изда, нека је жива и здрава. Нисам ја неко ко спутава нечију каријеру. То кад су говорили, само су лагали. А види се из приложеног да сви они цветају и раде, само ја осам година ништа урадила нисам за комплетни албум. Али сам избацила дует са Мајом. Била сам вредна ове године, снимила сам песму и за Џејев филм...два дуета. Мало ли је? Анастасија има више песама и то подуже време. И радила је на спотовима, певала је. Мислим да ће се све то што је изабрала допасти публици.

Курир 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas