Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бранка Пујић и Гаги Јовановић су у браку преко 30 година, а ово је њихов рецепт за љубав

Бранка Пујић и Гаги Јовановић имају један од најдужих бракова на домаћој јавној сцени

1729407611_ekipa_premijera_23102019_0070.jpg
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Глумачки пар Драган Гаги Јовановић и Бранка Пујић имају један најскладнијих бракова на домаћој јавној сцени, а њихова љубавна прича почела је почетком деведесетих година.

Они су своју љубав крунисали браком 1992. године након сазнања да ће се остварити у улози родитеља, неколико месеци касније добили су ћерку којој су дали име Анђела, и која ће им ускоро подарити и унуче.

Гаги је једном приликом јавно открио како није било лако освојити Бранкино срце.

- Упознали смо се на Факултету драмских уметности. Први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је - истакао је он својевремено, па додао:

- Немамо рецепт за срећан брак. Нас је од првог дана везивало поштовање које гајимо једно према другом. Никада се између нас није испречила каријера или нешто материјално. Драго ми је што је поред мене неко ко има љубави за све, ко је спреман сваком да помогне и ко воли живот. Срећан сам што је Бранка скромна и што сам њене жеље могао да остварим - открио је он тада.

Бранка је својевремено признала да није много обраћала пажњу на Гагијева удварања, будући да је у тренутку упознавања била емотивно заузета.

- Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу. Али, нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме је први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план, а мени је у почетку са њим било врло лепо, све је кренуло из дружења и спонтано је прерасло у ово што имамо данас. Најјаче оружје су му шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али је и јако добар човек - открила је глумица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas