Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само да не лежим у кревету и да не могу да се помакнем" Гаги Јовановић се 5 година бори са болешћу

Глумац Драган Гаги Јовановић открио је да се сусрео са здравственим проблемом

1726050952_97369_gagi-jovanoic_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Драган Јовановић је морао да се повуче са јавне сцене због озбиљних здравствених проблема које је имао пре неколико година. Наиме, бол у кичми га је опоменуо да мора да успори са темпом живота, а први одлазак код лекара је било сазнање да одмах мора на операцију.  

- То је давно почело. У животу сам направио две куће и буквално - гурао сам колица, мешао малтер… Притом волим спорт, играо сам тенис као за златну медаљу. То је болело, играо сам с тим болом, а онда више нисам могао да издржим. Тенис је, мислим, најгори спорт за ту врсту повреде. Отишао сам на магнетну резонанцу да видим шта се дешава, кад сам се једном јако укочио. Људи су ми показали снимак: "Видите, вама је ово исцурело у кичменом стубу, ви морате на операцију" - испричао је Драган Јовановић за домаће медије.

Јовановић је уредно послушао све савете лекара, а здравствени проблем је решио вежбама истезања и строгом дисциплином.

- А онда ми је један млади доктор рекао да се његова девојка опоравила и вратила тај дискус тако што је вежбала и ишла на истезања. Почео сам да идем на истезања, био сам и у бањама, у Бањи Ковиљачи и у Блату. Заједно са вежбама је помогло. После шест месеци нисам препознао мој снимак. Питао сам да ли је могуће да сам га вратио, кажу јесте - испричао је глумац. 

Због проблема у ком се нашао морао је да промени живот из корена.

- Човек мора да зна како да се подиже из кревета, ако хоће нешто да подигне да мора да чучне… То је гомила правила о којима треба мислити, али с обзиром на то како то зна да боли и како се осећаш, врло лако запамтиш све то. Само да не лежим у кревету и да не могу да се помакнем - каже популарни глумац, који све више времена проводи у природи ван града.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas