Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БОЖЕ ХОЋУ ЛИ МОЋИ?": Никола Роквић о новом подвигу - ретко ко би се усудио на овај потез

Никола Роквић, након што је пешке ишао до Егине, острва у Грчкој, и прешао преко 1.000 километара, упустио се у нови подвиг

1722331251_5685ec75fa56e759cbf834b1d55d437a44683ee0.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц
Oglas

Роквић се пео на планину, успут је и трчао, а на крају одржао и концерт.

Ово несвакидашње искуство певач је поделио са својим бројним пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм. Како је истакао, на тренутке се питао да ли ће уопште моћи да издржи.

- Дивно искуство! Мислио сам биће тешко певати после 30 км и скоро 5 сати трчања по планини… Опружио сам се мало мислећи да ћу да одремам после трке, али адреналин је радио и ништа… Дошло је време за концерт. У моменту помислих, Боже, хоћу ли моћи? Облачим се, тешке ноге, мало и леђни мишићи у спазму… Нема назад - навео је певач, који се ипак попео на бину и одржао концерт.

- Пењем се на бину, драги људи са којим сам делио стазе, рекох у себи, ма идем, бре, до краја!!! Моја трка није готова. Нема штедње, све ћу да дам! И стварно када сам пустио енергију и дао до последњег атома она се чудесно враћала и пунила ме да сам певао 2 и по сата без престанка, чини ми се никад лакше и боље. Мало сам се и нашалио, да ћу сада пред сваки концерт истрчати 30 км - саопштио је Никола Роквић.

Одушевљени људи су му честитали, а Роквић је још поручио: "Имаш онолико колико даш".

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas