Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЛЕГЕ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД БОРЕ: Никола Роквић, Цеца и Наташа Беквалац упутили дирљиве поруке - "Вечна ти слава" (ФОТО)

Бора Ђорђевић је преминуо данас у 72. години и иза себе је остаио велику празнину

1725442795_Foto-Ataimages.rs-A.A.-A.H.-M.M.jpg
Фото Атаимагес.рс/ А.А./ А.Х./ М.М.
Oglas

Бора Ђорђевић је преминуо данас 4. септебра, а тужне вести је објавила званична страница групе "Рибља чорба":

- Поштовани пријатељи, са тугом и жалошћу обавештавамо вас да нас је напустио наш пријатељ и брат, Борисав Бора Ђорђевић. Почивај у миру драги наш Боки. Борисав Бора Ђорђевић. 01.11.1952- 04.09.2024 - пише у објави.

Бројне колеге и пријатељи се опраштају од њега. Никола Роквић је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију Боре и Ђолета Балашевића, а испод ње оставио емотиван опис.

- Небеско царство добија још једног великог песника…Кажу Свети оци, да у вечност одлазимо у свом најбољем светлу, да смо тамо најбоља могућа верзија нас самих и да се тада откључава наш потпуни потенцијал… У то дубоко верујем… А шта нама овде остаје… Да што више времена проводимо у садашњем тренутку без осуде која нас враћа у назад и ствара нам немир као и бриге која нас тера да живимо у будућности без мира! Где нема мира ту нема ни Божије благодати… Сада и овде нам остаје молитва! “Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме” Помилуј Господе и новопредстављеног слугу Борисава! Вечна ти слава!!! - написао је Никола Роквић.

Од легендарног певача се опростила и Светлана Цеца Ражнатовић која је објавила њихову заједничну фотографију.

 - Збогом драги мој пријатељу, легендо...Био си за мене велики уметник - написала је она.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - цецаразнатовиц

Наташа Беквалац је објавила стихове једне од Бориних најпопуларнијих песама "Погледај дом свој анђеле".

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - беквалцева

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas