Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕБИ ЛАЗАЊА ЈЕ СМРШАО 32кг: Некада је имао 107 килограма, а данас активно тренира

Бејби Лазања (Марко Пуришић) освојио је срца целе Европе својим хитом "Рим Тим Таги Дим" којим је ове године представљао Хрватску на Евровизији.

1716208919_Baby-lazanja.png
Пхото:АТА
Oglas

Од самог почетка важио је за апсолутног фаворита, али му је победа измакла за мало у напетом финалу, где је тријумфовао Немо из Швајцарске, а Лазања је заузео друго место.

Иако је од краја Евровизије прошло више од недељу дана, његов хит и даље одзвања Европом, а цео регион одушевљен је младим музичарем.

Бејби Лазања муку мучио са килограмима

Освојио је срца и жена, а сви истичу да поред скромности плени и невероватном харизмом, али и физичким изгледом. Ипак, млади уметник открио је да није увек било тако и да је на свом самопуздању радио.

Када је схватио да број на ваги прелази стотку, одлучио да је узме ствар у своје руке

Гостујући у емисији "Здравље на квадрат" уочи Евровизије говорио је о многим темама па и о томе како је успео да скине завидан број килограма и трансформише свој изглед.

- Цео живот сам био дебео и у једном сам тренутку имао 107 кг. А онда сам рекао: 'Добро, доста је! Морам нешто да учиним. Почео сам да тренирам борилачке вештине. Највише сам био закачен за јиу-јитсу, а затим - теретана, прехрана. Ево, јутрос сам се вагао, сад имам 75 кг - открио је Бејби Лазања, преноси Сторy.хр.

Додао је да прилично ужива у тренизима да једва чека да се стиша помпа око Евровизије како би могао да настави да тренира истим темпом.

- То је једна од највећих, ајмо рећи топ 10 ствари која ми недостаје у свему овоме, што сам изгубио време за вежбања. Пре сам тренирао чак шест пута недељно, а сада сам спао на једно три пута недељно, искрено, недостаје ми теретана. Управо зато једва чекам када ће све ово престати да се могу вратити пумпању, гурању тегова у тишини - објаснио певач.

Такође, Марко је разбио и мит да му је омиљено јело Лазања, како су многи мислили.

- Углавном, волим бифтек, недавно сам га заволио, волим и рибу. Почео сам да размишљам, иако сам далеко од било какве одлуке, о неком веганству. Али нисам скроз тамо. Бојим се, је ли нормално конзумирати оволико меса? То ми је питање у глави које бих требало да проучим - истакао је.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas