Oglas
· · Komentari: 0

BEBI LAZANJA JE SMRŠAO 32kg: Nekada je imao 107 kilograma, a danas aktivno trenira

Bejbi Lazanja (Marko Purišić) osvojio je srca cele Evrope svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim" kojim je ove godine predstavljao Hrvatsku na Evroviziji.

1716208919_Baby-lazanja.png
Photo:ATA
Oglas

Od samog početka važio je za apsolutnog favorita, ali mu je pobeda izmakla za malo u napetom finalu, gde je trijumfovao Nemo iz Švajcarske, a Lazanja je zauzeo drugo mesto.

Iako je od kraja Evrovizije prošlo više od nedelju dana, njegov hit i dalje odzvanja Evropom, a ceo region oduševljen je mladim muzičarem.

Bejbi Lazanja muku mučio sa kilogramima

Osvojio je srca i žena, a svi ističu da pored skromnosti pleni i neverovatnom harizmom, ali i fizičkim izgledom. Ipak, mladi umetnik otkrio je da nije uvek bilo tako i da je na svom samopuzdanju radio.

Kada je shvatio da broj na vagi prelazi stotku, odlučio da je uzme stvar u svoje ruke

Gostujući u emisiji "Zdravlje na kvadrat" uoči Evrovizije govorio je o mnogim temama pa i o tome kako je uspeo da skine zavidan broj kilograma i transformiše svoj izgled.

- Ceo život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: 'Dobro, dosta je! Moram nešto da učinim. Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim - teretana, prehrana. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg - otkrio je Bejbi Lazanja, prenosi Story.hr.

Dodao je da prilično uživa u trenizima da jedva čeka da se stiša pompa oko Evrovizije kako bi mogao da nastavi da trenira istim tempom.

- To je jedna od najvećih, ajmo reći top 10 stvari koja mi nedostaje u svemu ovome, što sam izgubio vreme za vežbanja. Pre sam trenirao čak šest puta nedeljno, a sada sam spao na jedno tri puta nedeljno, iskreno, nedostaje mi teretana. Upravo zato jedva čekam kada će sve ovo prestati da se mogu vratiti pumpanju, guranju tegova u tišini - objasnio pevač.

Takođe, Marko je razbio i mit da mu je omiljeno jelo Lazanja, kako su mnogi mislili.

- Uglavnom, volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam da razmišljam, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa? To mi je pitanje u glavi koje bih trebalo da proučim - istakao je.

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas