Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БАЦИО САМ СИДРО У ЉУБЉАНИ": Љубавни живот Боре Чорбе

Бора Ђорђевић, познати српски музичар, већ годинама живи срећно са супругом Дубравком Милатовић у Љубљани, Словенија.

1718792836_1348181_2801_ff.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

"Бацио сам сидро у мирној Љубљани и много ми је лепо са Дубравком, женом коју волим. Има ли веће среће него волети и бити вољен. И што је најлепше, моја последња љубав прихватила је да се уда за мене. Она ће бити млада, а ја старожења, тако ме с правом назвала. Венчали смо се 25. маја, на Дан младости, у Грчкој на Санторинију", рекао је Ђорђевић својевремено за медије.

Ђорђевић је изјавио да је срећан са својом супругом Дубравком и да је она променила његов живот. Он је такође престао да пије и пуши, што приписује утицају своје супруге.

– Књигу сам посветио супрузи. Сматрам да жене најбоље инспиришу уметнике, а посебно жена која је поред мене. Она је успела да ме припитоми, као и године које сада имам, све је то утицало да почнем да живим релативно здравије, престао сам да пијем и пушим. Могу слободно рећи да сам себи продужио живот поред жене коју волим – испричао је тада Бора за "Сторy" и додао да је Дубравки драже да приватност сачувају за себе:

– Дубравка избегава да се слика, чак сам је веома дуго наговарао и да објавимо њене фотографије у овој књизи. Трудимо се да чувамо нашу приватност – рекао је рокер тада.

(Курир/Сторy)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas