Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧУВЕНО ДВОРИШТЕ ДАНАС: Препознајете ли место из култне српске серије? Ево где се налази (ВИДЕО)

ЗГРАДА у којој су живели Гагићи налази се у ширем центру Београда. Многима је представљала сву једноставност и скромност обичног света.

1694368954_porodicno-blago-dvoriste-gagici-cercil-i-brando-gagic.jpg
Фото: Инстаграм принтскрин/milelale9, РТС принтскрин
Oglas

Сећате ли се Богољуба Гагића Черчила (Данило Лазовић) из култне серије "Породично благо" који би вечито долазио кући нервозан, викајући из дворишта док би се комшије окупљале по прозорима како би нешто добациле или чуле некакву препирку. Ту је био и млади Брандо (Војин Ћетковић) његов син, кога су комшије волеле и који је испред те зграде често стварао буку мотором али би и на једном вратилу радио згибове, најчешће када је био нервозан. Понекад би комшиницама на истом том вратилу тресао и тепих.

Черчилова енергија на коју нико није био равнодушан, доминирала је комшилуком, а стално се појављиво на малој тераси која је водила ка дворишту.

Зграда у којој су живели Гагићи налази се у ширем центру Београда. Многима је и поред тога што је представљала сву једноставност и скромност обичног света, некада деловала помало мистериозно. Степенице и тераса су водиле ка другом делу зраде где су живели Гагићи и тај комшилук је био вечито динамичан и пун дешавања.

Иако је многима остала загонетка где се ова велика кућа или зграда налази у Београду, један Тиктокер је одлучио да открије, где су се дешавале препирке и препуцавања док смо недељом увече ишчеквали још једну епизоду.

 

Александар Милићевић је одлучио да прошета до познате зграде и открије где се она налази. Наиме, старо здање, које није од 1998. године променило али баш ништа, налази се на адреси Далматинска 73 на Палилули у Београду. Тиктокер је прошетао до некадашњег Гагићевог пребивалишта показао да је све остало потпуно исто, те многе носталгичаре на тренутак вратио у то време.

- Ууу ово ти је топ брате...удари ме нека носталгија, не знам где сам

- Све остало исто само године одошеееее...

- Аууу брате...то су биле серије..кад гледам овај видео баш се мислима вратим у деињство ...када после фудбала у улици мама виче са прозора...ево почиње серија, да одгледаш, купање и спремање сутра за школу!

 

- Ех то су били дани...ништа нисмо имали а све смо имали.

- А врх! Сад ће Черчил у трикерици.

- Можда се Черчил или Брандо туширају- били су неки од коментара

Многи су били одушевљени овом идејом Тиктокера захваливши му што их је на тренутак вратио у детињство и нека безбрижнија времена. Многи су се подсетили чувених сцена из серије рекавши како су то могли само ондашњи глумци да одглуме.

Александар је многима успео да оживи дивне успомене на детињство и подсети их да су некада овакве култне серије окупирале нашу дечију пажњу, а не данашња технологија и све што она доноси.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas