Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО ПРОПАЛА СТАРИЦА: Нина Јанковић уплашила фотком - Биковић коментарише: "Нина, молим те..." (ФОТО)

ДОМАЋА публика управо гледа другу сезону серије "Калкански кругови" у којој се стари ликови поново сусрећу са нерешеним мистериозним појавама, покушавајући да раздвоје фикцију од стварности.

1693854647_70218_kalkanski-krugovi-3-sezona-baba-guba-nina-jankovic_ig--1-.jpg
Oglas

Друга сезона донела је узбудљиве обрте и неочекиване акције, а екипа је почела и са снимањем треће сезоне серије "Калкански кругови".

Један од главних ликова у серији је и баба Губа, становница мистериозног Дола, коју је на платну оживела популарна глумица Нина Јанковић.

Нина је годинама позната као једна од најлепших домаћих глумица са изузетним талентом, а сада се појавила њена фотографија која је све препала.

Лице пропале старице са једном од најлепших наших глумица нико не може да повеже, а једино што је остало исто су топле, плаве очи. 

Нини Јанковић је управо објавила снимак и фотографију са сета серије "Балкански кругови".

Нина је фотографијом "забринула" и свог колегу Милоша Биковића који јој је шаљиво написао: "Нина молим те, иди и наспавај се".

Подсетимо, радња серије, подсетимо, обрађује односе између две важне породице за село Дол - Петровића и Ђорђевића. Историја сукоба двеју фамилија сеже све до почетка 20. века, али живописно село Дол вешто крије тајну чувану деценијама.

У центру приче су отац и ћерка, Миона и Дејан Матић, које тумаче Ивана Зечевић и Војин Ћетковић, међутим један од најзапаженијих ликова засигурно је застрашујућа баба Губа коју тумачи управо - Нина Јанковић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas