Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСТРВО

Ако сте прележали корону у овој земљи ЕУ сте добродошли!

Ако имате антитела спакујте кофер и право на ово острво

1607519067_Island.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Премијерка Исланда Катрин Јакобсдотир је најавила да су од 10. децембра добродошли путници који су прележали ковид. Довољно је да докажу да имају антитела и неће морати да иду у карантин, нити да раде ПЦР тест.

Прочитајте још: Баците календар, ЗАБОРАВИТЕ на ЛЕТОВАЊЕ: Сада се траже СПАРТАНСКИ викенд и НОМАДСКИ ХОТЕЛИ

Брзи не прихватају
Признаје се тест на антитела из европске лабораторије или епидемиолога са Исланда. Брзе тестове не прихватају.

Премијерка је рекла и да се нада да ће развој ефикасних вакцина омогућити да се поменуте мере преиспитају већ у првим недељама јануара.

Мере ће преиспитати у јануару са вакцином...

Исланд тренутно захтева од посетилаца да 14 дана по доласку буду у карантину или да се два пута тестирају: први пут по доласку у земљу, након чега следи карантин пет до шест дана и након тога поновно тестирање.

До водопада могу сви, али сами Фото: Пиксабеј

Занимљиво је да је онима који су у карантину на Исланду дозвољено да посете неке туристичке атракције, али то могу да ураде само сами.

Прочитајте још: Туристи СРБИЈУ оценили ЧЕТВОРКОМ, а КРИТИКУЈУ путеве и још једну ствар

Исланд је затворио чувене базене, а ресторани са дозволом за продају алкохола су затворени од 21 час. Маске су неопходне свуда где је удаљеност мања од два метра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas