Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Он је сензација МУНДИЈАЛА: Фудбалер са Исланда залудео жене и "преко ноћи" добио СТОТИНЕ ХИЉАДА ПРАТИЛАЦА

Рурик Гјисласон постао је права атракција на друштвеној мрежи Инстаграм

1669105205_rurik.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/рурикгисласон
Oglas

Фудбалер је који није толико познат у спортским круговима, али га је зато Инстаграм брзо "заволео". Рурик Гјисласон постао је права атракција на овој друштвеној мрежи где га је за кратко време запратило преко 800 хиљада људи.

Популарност на овој друштвеној мрежи донело му је учешће на Мундијалу. Пре Светског првенства у Русији на овој друштвеној мрежи имао је око 30.000 фанова, а онда је након утакмице Исланд - Аргентина, на којој је заиграо као замена, на овој социјалној платформи преко ноћи дошао до вишеструко веће бројке. И како Мундијал одмиче о фудбалеру са Исланда све чешће говори.

Прочитајте још: ЕМОТИВНА ПОРУКА ЗА ЕЛТОНА ЏОНА: 'Хвала што си био пријатељ мојој мајци, као и нашој деци', поручују принц Хари и Меган Маркл (ВИДЕО)

Ко је секси Рурик?

Рурик Гјисласон који има 30 година већи део каријере провео је у тимовима из различитих скадинавских лига. Последњих неколико година игра у Немачкој, у другој лиги, а тренутно носи дрес "Зандхаузена". С обзиром на његова спортска достигнућа ни не чуди што је све ово време био непознат широј спортској јавности.

А имајући у виду његов изглед, није изненађење ни бум који је остварио на Инстаграму.

Прочитајте још: Сања Кужет себи поставила ЈАСАН ЦИЉ: Водитељка одлучила да се попне на ВРХ (ФОТО)

Инстаграм звезда испуњава све критеријуме које један мушкарац треба да задовољи како би стекао армију обожаватељки. Згодан је, леп, упечатљив и одлично познаје правила Инстаграма.

Његове фотографије су доказ да вешто уме да изабере слику којом ће узбуркати интернет.

Спортиста је на Инстаграму и веома занимљив, сјајно комуницира са својим пратиоцима чији ће број, оправдано је очекивати, знатно повећати до краја Мундијала.

Иако није водећи на терену, на Инстаграму је при самом врху јер се његов налог може уврстити у топ три најбоља профила светских фудбалера. Парирају му Нејмар и Кристијано Роналдо.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas