Ако припремате поховано бело месо, овај рецепт морате испробати
Oglas
Од белог меса може се направити мноштво различитих јела, а једно од њих је и поховано. Доносимо вам рецепт за још укусније поховано бело месо ком неће нико моћи да одоли.
Састојци:
- 400 г пилећег филеа
- 1/3 кашичице сувог ђумбира
- 1/2 кашичице димљене паприка
- 1/2 кашичице белог лука у праху
- 1/2 кашике сусама
- 1/2 кашичице италијанског зачина
- 1 јаје
- 1 кашичица соли
- мало бибер
- 1 кашика брашна
- презле
Припрема:
- Месо исеците на шницле, покријте провидном фолијом, па излупајте чекићем за месо. За бољи укус у јаје треба да додате ђумбир, потом димљену паприку, бели лук у праху, сусам, италијански зачин, со, бибер и на крају брашно. Све добро сједините.
- Месо уваљајте у смесу, па у презле. Пржите на мањој количини уља .
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas