Свидеће се свима
Oglas
Кромпир је неизоставни прилог многих јела. Печени, кувани или пржени - сви га обожавају. Ако сте на дијети па узбегавате пржени, доносимо вам тајне састојке за најукуснији и најсочнији кувани кромпир који ћете пробати.
У воду ставите кромпир, а онда додајте чен белог лука, мало бибера и ловоров лист. По жељи можете додати и друге зачине. Додајте хладну воду, со и оставите да се кува на средњој температури. Када видите да је скуван, процедите га заједно са свим зачинима. Док је још вреп, преполовите га и додајте мало маслаца, око две кашичице.
По жељи можете додати још мало соли и бибера. Приметићете да је укуснији и сочнији.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas