Убрзајте припремање хране
Oglas
Већина јела која припремате, подразумевају да у њих додате ољуштени парадајз, а сада је откривен и једноставан трик, који ће вам олакшати ове муке.
Прочитајте још: Ресторан који усред Берлина ради по принципу СРПСКИХ бака: На место се чека месецима, а од хране се ништа не баца
Како би на најлакши начин скинули кору, потревбно је да прво скинете петељку, а потом га са доње стране засеците оштрим ножем у облику мањег крста.
Фото: Унпласх.цом
У шерпу са кључалом водом оставите га тридесетак секунди, а потом га пребаците у суд са хладном водом. После два минута, одвојте кору ножем или прстима у једном потезу, а затим га очистите на уобичајени начин.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas