Савршене палачинке без громуљица? То је, бар, лако.
Oglas
Пожељно је да сви састојци неко време буду на собној температури, уместо да јаја и млеко директно из фрижидера убаците у посуду.
Важно је и да прво помешате суве састојке у једној чинији, а течне у другој. Затим у оној у којој су течни направите удубљење кашиком, па ту убаците суве и промешајте кашиком или шпатулом. Чините то лагано, јер што се брашно више меша, то се тесто више разлива.
Прочитајте још: Замените шећер ОВИМ намирницама
Тигањ премажите маслацем и загрејте га на средњој температури, па тек кад убаците кап воде, а она прсне, разлијете смесу и почните да печете.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas