Кајгана је многима избор за почетак дана.
Како да направимо савршено пахуљасту кајгану за доручак? Она је многима прва помисао када је у питању доручак, а поред тога што се једноставно и брзо прави изузетно је здрава.
Рецепт за укусну кајгану
Јаја су хранљива, додају пуно протеина вашој исхрани и нуде могућност да је их помешате са другим намирницама, сиром, шунком, сланином...
Многи припремају кајгану на јакој ватри, међутим, ово је ипак погрешно. Кључно је да ватра буде умерена, средња и онда додајте јаја, тако ће се најравномерније испржити.
Прочитајте још: У овом кораку је ГРЕШКА: Шта треба урадити да ПАЛАЧИНКЕ не остану живе?
Друга важна ставка је да јаја не мутите у тигању. Узмите малу чинију или тањир, умутите их виљушком и зачините, а онда сипајте у тигањ. И за крај, након спремања их одмах извадите из тигања. Деси се да их оставимо да одстоје, охладе се, а онда сипамо у тањир. Ово је грешка јер ће за то време постати сува и тврда.
Након ових малих трикова уживајте у фином укусу припремљене кајгане за почетак дана!