Колико год деловала једноставно за припрему постоје мали трикови за савршено припремљену кајгану
Неки сматрају да је кључ за најбољу кајгану оно што додате од састојака, ипак ствар је у начини припреме, а у том случају други састојци вам нису ни потребни.
Спремите кајгану на лаганој ватри
Прилико припреме кајгане одвојите мало времена. Вец́ина греши јер јаја пржи на прејакој ватри или предуго због чега долази до благог укуса.
Начин припреме
Препоручују се да за најбољу кајгану загрејте тигањ са уљем и разбијте јаја директно у тигањ, једно по једно. Затим, мутите јаја 30 секунди, а онда оставите да се прже на лаганој ватри.
Прочитајте још: Најбољи начин за чување лубенице: Овако може да остане свежа и до три недеље
Мешање
Мешање је од кључног значаја за укусну кајгану. Побринирте се да температура буде средње топла и све време мешајте како би се испржила равномерно.
Зачини
Немојте одмах да зачините кајгану. Уместо тога, сачекајте да кајгана буде при крају, а онда додајте зачине које волите.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБКУ