Кајгана је многима први избор за хранљиви доручак

Кајга се спрема поприлично једноставно,али постоје различите варијације њене прирпеме.
Уколико желите да припремите укусну пахуљасту кајгану кувари препоручују да додате састојак за који не бисмо никада помислили да може да иде уз ову намирницу.
Према ФирстФорВомен, ако у јаја додате лимунов сок, добићете много бољи укус и ваздушасту структуру. Сматра се да протеинска структура унутар јајета, реагује са киселином из лимуновог сока како би се формирала чвршћа унутрашња структура која држи мехуриц́е ваздуха. Савет је да помешате шест јаја са половином кашичице лимуновог сока и прстохватом соли.
Прочитајте још: Грешка коју сви правимо: Да ли знате како се правилно сече хлеб
Иако звучи чудно да спојимо ове две потпуно супротне намирнице, ако се све уради како треба, јаја не би требало да имају укус лимуна, а добиће фину, пахуљасту структуру.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ