За савршено кувана јела примените
Наше баке знају да јела као што су паприкаш, грашак или пасуљ са месом не може да се скува на брзака, већ да је за то потребно стрпљење.
Прочитајте још: Намирнице које волимо да једемо у току ЈЕСЕНИ: Колико су здраве?
Ту греши већина младих домаћица које се правдају да немају довољно времена, па све лепо припреме (по рецепту искуснијих), а онда јело ставе на врелу ринглу, на најјачу температуру и после најкасније сат времена - гасе шпорет. Међутим, да би јело било савршеног укуса, потребно је да се дословце крчка.
Прочитајте још: Постоји начин да ручак не ИСКИПИ ИЗ ШЕРПЕ: Користите предмет који сви имамо у кухињи
Препорука је да се температура максимално смањи након што се загреје и да се паприкаш кува најмање два сата, све док месо сасвим не омекша.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ