Za savršeno kuvana jela primenite
![1607158387_Depositphotos_186644142_xl-2015.jpg](/cache/images/9/3/c/6/1/93c614727e8c3b829fc5a1da846a7097c3cde40c.jpg)
Naše bake znaju da jela kao što su paprikaš, grašak ili pasulj sa mesom ne može da se skuva na brzaka, već da je za to potrebno strpljenje.
Pročitajte još: Namirnice koje volimo da jedemo u toku JESENI: Koliko su zdrave?
Tu greši većina mladih domaćica koje se pravdaju da nemaju dovoljno vremena, pa sve lepo pripreme (po receptu iskusnijih), a onda jelo stave na vrelu ringlu, na najjaču temperaturu i posle najkasnije sat vremena - gase šporet. Međutim, da bi jelo bilo savršenog ukusa, potrebno je da se doslovce krčka.
Pročitajte još: Postoji način da ručak ne ISKIPI IZ ŠERPE: Koristite predmet koji svi imamo u kuhinji
Preporuka je da se temperatura maksimalno smanji nakon što se zagreje i da se paprikaš kuva najmanje dva sata, sve dok meso sasvim ne omekša.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU