Савршен избор за десерт током зимских дана.
Oglas
Ова посластица идеална је и током великог поста.
Прочитајте још: Домаће пециво за свечану новогодишњу трпезу: Забавите се (ФОТО/ВИДЕО)
Потребно је:
- 500 гр танких готових кора за баклаву
- 600 гр јабука
- цимета
- 100 гр сувог грождја
- уље
- гриза 5-6 кашика
- мало киселе воде
Припрема:
Фото: Приватна архива
Јабуке изрендати додати суво грождје цимет и измешати. Кору прву попрскати киселом водом и уљем, такодје другу трећу све слагати једну преко друге.
Четврту кору мало премазати уљем и у доњи део ставити две кашике надева од јабука распоредити савити.
Тако све до утрошка материјала. Редјати у подмазан плех. Ролнице премазати уљем и пећи на 200 степени око 40 мин.
Фото: Приватна архива
Хрскава, топи се. Уживајте!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas