Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 ствари које НЕ ТРЕБА да одлажете испод СУДОПЕРЕ: Многи праве грешку

Један од најтежих делова за сређивање у дому је простор испод судопере. Мали је, скучен и неправилног облика због цеви. Ако је ту још и кухињски бојлер, имате заиста праву "слагалицу" коју треба да сложите.

1728722300_shutterstock_704588869.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пре него што почнете с организовањем простора, најбоље је да га прво рашчистите. Ево шта треба одмах да уклоните.

Храна

Већина стручњака за организацију простора саветује да се храна премести из судопере. Овде обично има влаге и лако се може десити да се намирнице убуђају или покваре. Такође, већа је могућност да се овде завуку штеточине и инсекти, па је најбоље чувати храну у фрижидеру или остави.

Вишак средстава за чишћење

Било да је у питању резервна боца детерџента за судове или кутија сунђера, треба да размислите да ли је судопера најзгодније место за то.

"У простор испод судопере сви покушавају да сместе разне ствари", каже Кејти Дилс, професионална организаторка чишћења. "Обично ту стављају средства за чишћење, кесе за ђубре и крпе за судове и простор лако постаје загушен и неорганизован. Боље је да резерве кућне хемије, кеса за смеће и сличне кабасте ствари смесите нгде где има више места."

Празне боце

Велика је вероватноћа да се испод ваше судопере налазе барем једна или две празне боце. Ако нису потребне, баците их, ако планирате да их користите, нађите им друго место.

Стара средства за чишћење

Да ли испод судопере држите старе сунђере? Излизане крпе? Ако сте сигурни да ћете их употребити, ограничите њихов број и држите их у уредној кутији, чисте и суве. Ако то није случај, баците их.

Кухињске крпе

Испод судопере треба држати само крпе за чишћење. Кухињске крпе, за руке или за судове, треба да имају своје место на сувом и чистом месту као што су фиоке или кухињски ормарићи.

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas