Укус ражњића је исти као и добро позната капрезе салата, али некако - слађи!
Не знате шта би јели, али знате да желите да то буде нешто лако. Можда су капрезе ражњићи добар избор. Од праве капрезе салате их разликује само величина оброка.
Прочитајте још: ЗАВРНИТЕ РУКАВЕ: Време је за први АЈВАР према ОРИГИНАЛНОМ рецепту (ФОТО)
Састојци:
- чери парадајз
- беби моцарела
- свеж босиљак
- оригано
- маслиново уље
- балзамик сирће
- дрвени штапићи
Припрема:
Најважније је набавити најбоље намирнице, јер чери парадајз мора да буде свеж и леп, као и листови босиљка.Оперите чери парадајз и листове босиљка, а онда их ређајте на дрвени штапић. Први се штапићем прободе лист босиљка, па парадајз, па моцарела и тако редом.
На један штапић не треба ређати више од три парадајза и моцареле.
Прочитајте још: ШОК на тањиру: ЦРНА ПАПРИКА пуњена ИЗНЕНАЂЕЊЕМ (ФОТО)
Када су ражњижи готови можете их посути сувим ориганом и прелити маслиновим уљем, а према укусу и са неколико капи балзамико сирћа.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ