Ukus ražnjića je isti kao i dobro poznata kapreze salata, ali nekako - slađi!
Ne znate šta bi jeli, ali znate da želite da to bude nešto lako. Možda su kapreze ražnjići dobar izbor. Od prave kapreze salate ih razlikuje samo veličina obroka.
Pročitajte još: ZAVRNITE RUKAVE: Vreme je za prvi AJVAR prema ORIGINALNOM receptu (FOTO)
Sastojci:
- čeri paradajz
- bebi mocarela
- svež bosiljak
- origano
- maslinovo ulje
- balzamik sirće
- drveni štapići
Priprema:
Najvažnije je nabaviti najbolje namirnice, jer čeri paradajz mora da bude svež i lep, kao i listovi bosiljka.Operite čeri paradajz i listove bosiljka, a onda ih ređajte na drveni štapić. Prvi se štapićem probode list bosiljka, pa paradajz, pa mocarela i tako redom.
Na jedan štapić ne treba ređati više od tri paradajza i mocarele.
Pročitajte još: ŠOK na tanjiru: CRNA PAPRIKA punjena IZNENAĐENJEM (FOTO)
Kada su ražnjiži gotovi možete ih posuti suvim origanom i preliti maslinovim uljem, a prema ukusu i sa nekoliko kapi balzamiko sirća.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU