Ручак који се брзо спрема.
Oglas
Из бакине кухиње стиже предлог за лаган и једноставан ручак. У питању су поховане тиквице, али на мало другачији начин.
Прочитајте још: Домаћи ПУТЕР ОД ЈАБУКА: Уживајте у слатком доручку или ужини! (РЕЦЕПТ)
Рецепт за поховане тиквице
Потребно је:
- 1-2 тиквице средње величине
- 2-3 јајета
- 2-3 кашике оштрог брашна
- Со
- Масноћа за пржење
Припрема:
Тиквице огулити и исечи на колутове или уз дуж мени је лакше ово друго. Посолити и оставити 20 мин да со одради своје па оцедити течност.
Умутити јаја колико јаја толико брашна и измутити да буде гушће него за палачинке.Уронити листове тиквице и кашиком заједно са мало теста убацити у угрејану масноћу и пржити да порумени са обе стране. Вадити да папирну салвету.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas