Пилетина је месо које углавном припремамо за ручак
Пилетина уме да испадне сува и да нам поквари целокупан доживљај. Зато вам доносимо трик за најсочнију пилетину. Све што вам треба јесте парче папира за печење. Тако ће се пилетина пржити у сопственом соку и биће сочна и мекана.
Састојци:
- 300 г пилетине
- со, бибер, слатка паприка
- 50 г качкаваља
- 2 чери парадајза
- маслац
Прочитајте још: Брзо, лако и једноставно: Направите слатки десерт са џемом
Припрема:
Сир исеците на танке кришке, а а чери на колутове. Шницлу меса мало излупајте чекићем за месо да буде шира.Ппосолите, побиберите и ставите зачинку паприку. Преко поређајте сир и колутове парадајза на једну страну, па преклопите другом страном. Папир за печење исеците на облик круга па премажите путером, и сипајте одозго мало соли, бибера и паприке. Ставите месо на половину папира, па преклопите другом половином. Савијте крајеве да не би садржај исцурео. Пржите по 5 минута са обе стране. Уклоните потом папир и уживајте у најсочнијој пилетини.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ