Врхунског квалитета и изванредног укуса, ово јело мора се макар повремено наћи на трпези сваког дома.
Oglas
Састојци:
- листови киселог купуса
- 600 г млевеног меса
- 1 главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 70 г пиринча
- 600 гр сувих ребара
- 1 јаје
- ловоров лист
- со, бибер, црвена млевена паприка
- туцана љута паприка
- маст
Припрема:
На масти испржити сецкан лук, додати обе паприке, бибер, сецкан бели лук и то убацити у месо.
Додати опран пиринач, јаје и све добро изједначити. Лист раширити на даску, једну кашику надева ставити на ивицу листа и увити сарму.
Ређати у земљану чинију, између сармица ставити сува ребра и ловоров лист. Одозго ставити 1 кашику масти и још мало паприке.
Налити водом покрити и ставити у рерну загрејану на око 250 степени, Пећи око два сата.
(Глоосy)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas