Опробајте се у прављењу ове посластице, требаће вам свега 30 минута
Бела торта је на српским трпезама већ деценијама.. Она је веома чест избор приликом славља и весеља. Можете је направити и када желите да изненадите укућане неком посластицом. Требаће вам само 30 минута, а труд ће се свакако исплатити када је будете пробали.
Прочитајте још: Доказане предности ВЕГАНСКЕ исхране: Биљном исхраном спашавате себе, планету и животиње!
Потребни састојци:
корица за розен торту 1 паковање
млеко 1 л
пудинг од ваниле 3 кесице
маргарин 250 г
шећер 15 кашика
шећера у праху 200 г
шлага 500 г
киселе воде 3,5 дл
кисела павлака 1
бела чоколада 1
Начин припреме:
У литри млека скувајте 15 кашика шећера ,3 пудинга, и оставите да се добро охлади. Умутите маргарин и шећер у праху, у једној посуди, а у другој 300 г шлага са 2 дл хладне киселе воде.
У охлађен пудинг додајте умућен маргарин и добро измиксајте. Затим додајте мешајући варјачом шлаг, павлаку и на крају изрендану белу чоколаду.
Филујте корице и украсите са умућених 200 г шлага и 1,5 дл хладне киселе воде. Оставите да се добро охлади у фрижидеру. Пријатно, уживајте!
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ