Испробајте феноменалан рецепт идеалан за посну славску трпезу
Oglas
Данас је почео Божићни пост и том приликом вам делимо рецепт за посну сарму.
Постоји феноменалан рецепт за надев за посну сарму. На вама је је направите и пробате са својим укућанима.
Потребно је:
20 листова киселог купуса
500 г шампињона
200 г пиринча
5 гавица црног лука
уље
бибер
со
Прочитајте још: Рецепт за ПИХТИЈЕ са ЈУГА СРБИЈЕ: Традиционални српски деликатес
Припрема:
Поступак је исти као и за мрсну сарму. Све што треба да урадите је да издинстате лук и шаргарепу, а потом и печурке. Након тога додајте опран пиринач и динстајте док не добијете фил. Добијени фил уролајте у кисео купус, па кувајте на лаганој ватри. Пријатно!
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas