Можете да направите ваш омиљени прелив и у време поста, само је потребно да користите мало другачије састојке. Додајте као прилог јелу и уживајте.
Oglas
За све љубитеље мајонеза доносио вам здравију верзију како би могли да уживате у вашем омиљеном намазу а да не буде толико мастан и нездрав.
Потребно је
50 мл аквафабе (течност из конзерве леблебија)
20 мл сока од лимуна
15 г сенфа
1/2 кашичице соли
250 мл уља
Припрема:
Ставите у чинију аквафабу, сок од лимуна, сенф и со и пенасто умутите кратко миксером. Затим у танком млазу додајте уље, све време мутећи док не добијете текстуру мајонеза.
Бонус видео:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas