Пробајте и нећете зажалити
Oglas
Пире кромпир један је од најукуснијих прилога бројним специјалитетима са месом, али и најједноставнији за припрему. И заиста га јесте лако направити, али ипак постоји трик који га може учинити још бољим.
Наиме, све што је потребно да пире кромпир постаје још кремастији, сочнији и укуснији јесте да му уместо маслаца или уља и млека додате – мајонез!
Да, толико је једноставно. Након што скувате и изгњечите кромпир, додајте му мало соли, бибера, кашику млека и пола шољице мајонеза. Све добро умутите и воила – припремили сте савршен прилог за ручак.
Мајонез не мења битно укус пире кромпира, осим што му даје интензивнији и пунији укус.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas