За овај слаткиш потребно је набавити вишње и пишкоте.
Oglas
Састојци:
- 400 г пишкота
- 1/2 кг шлага
- 100 г шећера у праху
- 4 киселе павлаке
- 600 г вишања
- 300 мл сока од поморанџе
- 1/2 л минералне воде
Прочитајте још: Предлог за ручак: Кромпирићи у путер сосу (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Шлаг и шећер у праху добро умутите са хладном минералном водом. Додајте затим киселу павлаку и лагано умешајте кашиком. Пишкоте натопите са доње стране у сок и ређајте их на подлогу за торту, па премажите филом, а преко ставите половину добро оцеђених вишања. Затим поређајте још један ред пишкота натопљених соком, потом фил, па остатак вишања и завршите филом.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas