Za ovaj slatkiš potrebno je nabaviti višnje i piškote.
![1620990172_Depositphotos_80868832_xl-2015.jpg](/cache/images/f/9/6/d/2/f96d2962af31adfca8839e73bf0a52facf593b0c.jpg)
Oglas
Sastojci:
- 400 g piškota
- 1/2 kg šlaga
- 100 g šećera u prahu
- 4 kisele pavlake
- 600 g višanja
- 300 ml soka od pomorandže
- 1/2 l mineralne vode
Pročitajte još: Predlog za ručak: Krompirići u puter sosu (RECEPT)
Priprema:
Šlag i šećer u prahu dobro umutite sa hladnom mineralnom vodom. Dodajte zatim kiselu pavlaku i lagano umešajte kašikom. Piškote natopite sa donje strane u sok i ređajte ih na podlogu za tortu, pa premažite filom, a preko stavite polovinu dobro oceđenih višanja. Zatim poređajte još jedan red piškota natopljenih sokom, potom fil, pa ostatak višanja i završite filom.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas