Јесен савршено мирише уз кетсење!
Питоми кесен обожавамо као печен, али замислите тај укус у облику чоколадних пралина. Време је да се упустите у још један јесењи рецепт...
Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?
Састојци за кестен пралине:
- 150 грама црне чоколаде
- 1 кашичица кокосовог уља
- 200 грама кестен пиреа
- 5 кашика кокосовог млека течног
Припрема кестен пралина:
Потребан је силиконски калуп за пралине или можете користити и калуп за лед уместо тога.
Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА
Отопити црну чоколаду и кокосово уље и њоме премазати коцкице калупа и ставити у фрижидер да се хлади. За то време кестен пире помешати са 5 кашика кокосовог млека, извадити из фрижидера калуп са пралинама, сипати пуњење од кестен пиреа у калуп у сваку коцкицу скоро до врха, затим прекрити са остатком чоколаде да се коцкице затворе. Поравнати одозго и ставити у фрижидер да се стегне. Кад се добро охладе извадити из калупа и сервирати.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ