Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД 4. СЕПТЕМБРА СЕ СВЕ МЕЊА: Јесењи маратон за 4 знака хороскопа

Астрологија открива који знаци хороскопа ће 4. септембра 2024. године доживети промене док Плутон прелази у Јарца.

1725101044_67d328f6b3733e630f46b2387714d41a5ea756c0.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Најтежи транзит! Септембар 2024. донеће са собом један од најважнијих астролошких транзита - повратак Плутона у знак Јарца. Овај догађај обећава озбиљне изазове за четири знака хороскопа. Плутон, планета трансформације и моћи, почеће своју ретроградност 4. септембра и остати у Јарцу до 19. новембра 2024. Ово је последњи пут после дуго времена да ће Плутон бити у овом знаку, завршавајући циклус од 16 година.

Плутон у Јарцу се традиционално повезује са системским променама у друштву. Овога пута транзит у последњим степенима знака може да изазове значајне помаке у сфери моћи и контроле. Могуће је да ће неке застареле структуре изгубити снагу, а почеће процеси који захтевају нове приступе и решења. Овај период можете да сматрате коначним тестом снаге свих промена које су се десиле у протеклих 16 година.

Како се припремити за тест?

 

Ретроградни периоди су време за преиспитивање и усавршавање процеса који су већ започети. Иако стари проблеми могу да се врате, то не значи да се крећете уназад. Напротив, ово је шанса да завршите оно што сте започели како бисте новом снагом ушли у будућност. Искористите ово време да анализирате и елиминишете слабе тачке у свом животу како бисте се коначно ослободили свега што кочи ваш развој.

Ево ко ће доживети највеће промене:

ОВАН


Плутон ће утицати на вашу десету кућу каријере и друштвени статус. Можда ће доћи до промена у професионалној сфери које ће захтевати преиспитивање и поновну процену амбиција. Ово је прилика за дубинску анализу ваше каријере и њеног будућег правца.

РАК


Плутон ће се вратити у вашу седму кућу, што ће утицати на област односа. Биће поменути прошли сукоби и нерешени проблеми са људима у вашем животу. Ово је време да се ослободите токсичних веза и негујете здраве односе.

ВАГА


Плутон активира вашу четврту кућу, која је повезана са домом и породицом. Унутрашњи сукоби или стари породични проблеми могу поново да се појаве. Ово је време да преиспитате своје породичне односе и створите стабилније окружење.

ЈАРАЦ


Плутон ће поново ући у вашу прву кућу, активирајући личну трансформацију. Можда ћете бити под притиском старих питања у вези са самоидентитетом и циљевима. Можда ћете морати да напустите застареле идеје о себи и прихватите нову верзију своје личности.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas