Oglas
· · Komentari: 0

OD 4. SEPTEMBRA SE SVE MENJA: Jesenji maraton za 4 znaka horoskopa

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa će 4. septembra 2024. godine doživeti promene dok Pluton prelazi u Jarca.

1725101044_67d328f6b3733e630f46b2387714d41a5ea756c0.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Najteži tranzit! Septembar 2024. doneće sa sobom jedan od najvažnijih astroloških tranzita - povratak Plutona u znak Jarca. Ovaj događaj obećava ozbiljne izazove za četiri znaka horoskopa. Pluton, planeta transformacije i moći, počeće svoju retrogradnost 4. septembra i ostati u Jarcu do 19. novembra 2024. Ovo je poslednji put posle dugo vremena da će Pluton biti u ovom znaku, završavajući ciklus od 16 godina.

Pluton u Jarcu se tradicionalno povezuje sa sistemskim promenama u društvu. Ovoga puta tranzit u poslednjim stepenima znaka može da izazove značajne pomake u sferi moći i kontrole. Moguće je da će neke zastarele strukture izgubiti snagu, a počeće procesi koji zahtevaju nove pristupe i rešenja. Ovaj period možete da smatrate konačnim testom snage svih promena koje su se desile u proteklih 16 godina.

Kako se pripremiti za test?

 

Retrogradni periodi su vreme za preispitivanje i usavršavanje procesa koji su već započeti. Iako stari problemi mogu da se vrate, to ne znači da se krećete unazad. Naprotiv, ovo je šansa da završite ono što ste započeli kako biste novom snagom ušli u budućnost. Iskoristite ovo vreme da analizirate i eliminišete slabe tačke u svom životu kako biste se konačno oslobodili svega što koči vaš razvoj.

Evo ko će doživeti najveće promene:

OVAN


Pluton će uticati na vašu desetu kuću karijere i društveni status. Možda će doći do promena u profesionalnoj sferi koje će zahtevati preispitivanje i ponovnu procenu ambicija. Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njenog budućeg pravca.

RAK


Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će uticati na oblast odnosa. Biće pomenuti prošli sukobi i nerešeni problemi sa ljudima u vašem životu. Ovo je vreme da se oslobodite toksičnih veza i negujete zdrave odnose.

VAGA


Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana sa domom i porodicom. Unutrašnji sukobi ili stari porodični problemi mogu ponovo da se pojave. Ovo je vreme da preispitate svoje porodične odnose i stvorite stabilnije okruženje.

JARAC


Pluton će ponovo ući u vašu prvu kuću, aktivirajući ličnu transformaciju. Možda ćete biti pod pritiskom starih pitanja u vezi sa samoidentitetom i ciljevima. Možda ćete morati da napustite zastarele ideje o sebi i prihvatite novu verziju svoje ličnosti.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas