Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Емоционални потрес" за 3 знака у августу 2024: Све се мења у љубавним односима

Астрологија открива који знаци хороскопа могу да доживе драстичне промене у љубавном животу у августу 2024. године!

1722605498_shutterstock_1980509003--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за август 2024. године доноси велику прекретницу многим знацима хороскопа, а утицај Плутона биће немилосрдан према појединима. Ова планета жели дубље да погледа романтичне животе неколико знакова. Пун Месец 18. августа 2024. у Водолији је епицентар страсти и озбиљних драма, јер нас поред коњункције Месеца и Плутона чека и опозиција Венере и Сатурна - нека врста суочавања у односима или озбиљне тензије. Ево на кога ће се највише одразити:

ЛАВ


Ваш хороскопски знак је у епицентру догађаја - Пун Месец ће наступити у сектору брака и веза, а у њему ће учествовати Плутон. А ова планета у астрологији даје озбиљан емоционални и ментални стрес, па се спремите да доживите нешто што може да буде потпуна трансформација. У ваш живот може уђе особа која је већ утицала на вас, а неки од њених поступака могу да вас наведу да потпуно преиспитате ток ваше романсе.

Сетите се шта је почело у вашем животу 7. или 8. фебруара - тада се на небу формирао аспект троугла између Венере, Плутона и Марса. Ако сте свих ових шест месеци били део троугла и бирали између два партнера, онда ћете сада морати да донесете главну одлуку. Не плашите се, само слушајте своју интуицију.

ВАГА


Плутон је ту да промени ваш љубавни живот - Пун Месец у Водолији јавља се у вашем сектору романтике и среће. Можете да сазнате нешто што се тиче вашег партнера, а такође и одлучите о даљем развоју заплета. На пример, вероватно је време да се однос подигне на виши ниво и то би могло да се догоди због трудноће.

Међутим, слободне Ваге или чак Ваге у браку могу да имају жељу да промене нешто у љубави. Чини се да сте и сами спремни да уђете у потпуно јединствену везу. Венера у опозицији са Сатурном у време пуног Месеца може да стави акценат на ваше здравље - схватићете да љубав и особа поред вас могу да утичу на ваше стање. А да би живот био квалитетнији, вероватно ћете морати да промените партнера.

РИБЕ


Пун Месец се дешава у вашој кући тајни и прошлости, са великим потресом у вашем знаку и кући веза у време догађаја. Реч је о опозицији Сатурна и Венере, што јасно утиче на вашу осу романтике и веза. Вероватно ћете имати састанак са особом која ће вам рећи нешто што ће вас дирнути и указати на неке ваше личне грешке у љубави.

На пример, можете да разговарате са психологом и дубље упознате своју свест и подсвест. Такође можете да упознате некога ко ће вам у великој мери подићи самопоштовање. Међутим, сукоб нећете моћи да избегнете током пуног Месеца. Важно је да будете искрени, на тај начин можете да постигнете успех.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas