Oglas
· · Komentari: 0

"Emocionalni potres" za 3 znaka u avgustu 2024: Sve se menja u ljubavnim odnosima

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da dožive drastične promene u ljubavnom životu u avgustu 2024. godine!

1722605498_shutterstock_1980509003--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine donosi veliku prekretnicu mnogim znacima horoskopa, a uticaj Plutona biće nemilosrdan prema pojedinima. Ova planeta želi dublje da pogleda romantične živote nekoliko znakova. Pun Mesec 18. avgusta 2024. u Vodoliji je epicentar strasti i ozbiljnih drama, jer nas pored konjunkcije Meseca i Plutona čeka i opozicija Venere i Saturna - neka vrsta suočavanja u odnosima ili ozbiljne tenzije. Evo na koga će se najviše odraziti:

LAV


Vaš horoskopski znak je u epicentru događaja - Pun Mesec će nastupiti u sektoru braka i veza, a u njemu će učestvovati Pluton. A ova planeta u astrologiji daje ozbiljan emocionalni i mentalni stres, pa se spremite da doživite nešto što može da bude potpuna transformacija. U vaš život može uđe osoba koja je već uticala na vas, a neki od njenih postupaka mogu da vas navedu da potpuno preispitate tok vaše romanse.

Setite se šta je počelo u vašem životu 7. ili 8. februara - tada se na nebu formirao aspekt trougla između Venere, Plutona i Marsa. Ako ste svih ovih šest meseci bili deo trougla i birali između dva partnera, onda ćete sada morati da donesete glavnu odluku. Ne plašite se, samo slušajte svoju intuiciju.

VAGA


Pluton je tu da promeni vaš ljubavni život - Pun Mesec u Vodoliji javlja se u vašem sektoru romantike i sreće. Možete da saznate nešto što se tiče vašeg partnera, a takođe i odlučite o daljem razvoju zapleta. Na primer, verovatno je vreme da se odnos podigne na viši nivo i to bi moglo da se dogodi zbog trudnoće.

Međutim, slobodne Vage ili čak Vage u braku mogu da imaju želju da promene nešto u ljubavi. Čini se da ste i sami spremni da uđete u potpuno jedinstvenu vezu. Venera u opoziciji sa Saturnom u vreme punog Meseca može da stavi akcenat na vaše zdravlje - shvatićete da ljubav i osoba pored vas mogu da utiču na vaše stanje. A da bi život bio kvalitetniji, verovatno ćete morati da promenite partnera.

RIBE


Pun Mesec se dešava u vašoj kući tajni i prošlosti, sa velikim potresom u vašem znaku i kući veza u vreme događaja. Reč je o opoziciji Saturna i Venere, što jasno utiče na vašu osu romantike i veza. Verovatno ćete imati sastanak sa osobom koja će vam reći nešto što će vas dirnuti i ukazati na neke vaše lične greške u ljubavi.

Na primer, možete da razgovarate sa psihologom i dublje upoznate svoju svest i podsvest. Takođe možete da upoznate nekoga ko će vam u velikoj meri podići samopoštovanje. Međutim, sukob nećete moći da izbegnete tokom punog Meseca. Važno je da budete iskreni, na taj način možete da postignete uspeh.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas