Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 20. АВГУСТ: Бикови обратите пажњу на партнера; Девице поведите рачуна о исхрани

Сазнајте шта вам доноси улазак Месеца у знак Риба, шта вас у уторак 20. августа очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1724135640_shutterstock_2337074841-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко Сатурна у 12. кући, чинећи вас нервозним и конфузним јер вам се чини да нећете успети да завршите све што сте замислили. Захлађење односа љубавним партнером. Ако сте слободни, може да вам се удвара заузета особа.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Прелазак Месеца преко Сатурна у Рибама делује подстицајно на вас ако се бавите медицином, фармацијом, археологијом, антиквитетима. Заузете очекују расправе са емотивним партнером, због његове потреба да вам наметне своју вољу.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Прелазак Месеца преко Сатурна у кући каријере доноси стресну ситуацију са сарадницма и колегама. Квадрат између Урана и вашег владаоца, ретроградног Меркура, упозорава на додатни опрез у саобраћају и приликом склапања договора.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у коњункцији са Сатурном, симболом ограничења у деветој кући, успорава или одлаже послове у вези з иностранством, образовањем. Захлађење односа са дугогодишњим партнером. Слободнима с удвара заузета особа.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце данас прави егзактан квадрат са Ураном, па вољена особа може покушати да вам наметне свој став и мишљење. Опрезно са уговорима, чувајте документацију. Непланирани издаци. Осетљив коштано-зглобни систем.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ретроградни Меекур у 12. кући упозорава да пазите шта и коме причате. Месец прелази преко Сатурна у седмој кући, уносећи напетост у однос са брачним партнером. Млађем члану породице потребан је ваш савет. Смањите унос шећера.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец данас прави само напете аспекте међу којима и опозицију са вашим владаоцем Венером, што неповољно утиче и на љубавни и на пословни живот. Одлагање реализације договора о новом послу. Слободне Ваге могу да се заљубе у заузету особу.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец, симбол емоција у коњункцији са Сатурном у кући љубави, уноси сумње и конфузију у ваш однос са партнером. Квадрат са вашим владаоцем Марсом упозорава на опрез са финансијама. Конфликт са млађим чланом породице.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Квадрат Урана и ретроградног Меркура, владаоца партнерских односа, доноси вам расправе са вољеном особом. Коњункција Месеца и Сатурна, који управљају вашим и партнеровим финансијама, подстиче ваше амбиције у вези са приватним послом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Сатурна, упозорава да одложите договоре и путовања, ако се бавите интелектуалном или делатношћу због које често путујете. Заузети могу имати проблема с партнером који има потребу за контролом.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца преко Сатурна, једног од владалац вашег знака, успорава реализацију неких послова, а опозиција са Венером, доноси непланиране трошкове. Преко друштвене мреже или на предавању можете да упознате млађу особу. Несаница.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Квадрат Урана и ретроградног Меркура, владаоца партнерских односа, доноси раскид везе са особом са посла. Месец близу Сатурна у вашем знаку, упозорава на опрез ако сарађујете са странцима. Заузетим Рибама удвара се млађа особа.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas