Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. AVGUST: Bikovi obratite pažnju na partnera; Device povedite računa o ishrani

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u znak Riba, šta vas u utorak 20. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1724135640_shutterstock_2337074841-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Saturna u 12. kući, čineći vas nervoznim i konfuznim jer vam se čini da nećete uspeti da završite sve što ste zamislili. Zahlađenje odnosa ljubavnim partnerom. Ako ste slobodni, može da vam se udvara zauzeta osoba.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama deluje podsticajno na vas ako se bavite medicinom, farmacijom, arheologijom, antikvitetima. Zauzete očekuju rasprave sa emotivnim partnerom, zbog njegove potreba da vam nametne svoju volju.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u kući karijere donosi stresnu situaciju sa saradnicma i kolegama. Kvadrat između Urana i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, upozorava na dodatni oprez u saobraćaju i prilikom sklapanja dogovora.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Saturnom, simbolom ograničenja u devetoj kući, usporava ili odlaže poslove u vezi z inostranstvom, obrazovanjem. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodnima s udvara zauzeta osoba.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce danas pravi egzaktan kvadrat sa Uranom, pa voljena osoba može pokušati da vam nametne svoj stav i mišljenje. Oprezno sa ugovorima, čuvajte dokumentaciju. Neplanirani izdaci. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Retrogradni Meekur u 12. kući upozorava da pazite šta i kome pričate. Mesec prelazi preko Saturna u sedmoj kući, unoseći napetost u odnos sa bračnim partnerom. Mlađem članu porodice potreban je vaš savet. Smanjite unos šećera.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec danas pravi samo napete aspekte među kojima i opoziciju sa vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno utiče i na ljubavni i na poslovni život. Odlaganje realizacije dogovora o novom poslu. Slobodne Vage mogu da se zaljube u zauzetu osobu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija u konjunkciji sa Saturnom u kući ljubavi, unosi sumnje i konfuziju u vaš odnos sa partnerom. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom upozorava na oprez sa finansijama. Konflikt sa mlađim članom porodice.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Kvadrat Urana i retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Konjunkcija Meseca i Saturna, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Saturna, upozorava da odložite dogovore i putovanja, ako se bavite intelektualnom ili delatnošću zbog koje često putujete. Zauzeti mogu imati problema s partnerom koji ima potrebu za kontrolom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko Saturna, jednog od vladalac vašeg znaka, usporava realizaciju nekih poslova, a opozicija sa Venerom, donosi neplanirane troškove. Preko društvene mreže ili na predavanju možete da upoznate mlađu osobu. Nesanica.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Kvadrat Urana i retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi raskid veze sa osobom sa posla. Mesec blizu Saturna u vašem znaku, upozorava na oprez ako sarađujete sa strancima. Zauzetim Ribama udvara se mlađa osoba.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas