Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 24. АВГУСТ: Овнове очекује увећање зараде; Ракове ново познанство

Сазњате шта вам, после годину дана, доноси тригон Месеца у Бику и Сунца у Девици

1724481697_shutterstock_2393695561-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у кући посла доноси вам могућност солидне зараде, преко некретнина, услужних и делатности које захтевају велику прецизност, као и породичног посла. Позиција Венере, владаоца партнерских односа, доноси захлађење у љубави.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у вашем знаку, једном годишње у тригону са Сунцем у кући креативности и идеја, доноси вам лепу зараду. Позиција вашег владаоца Венере у Девици и Урана у вашем знаку слободним Биковима доноси љубав на путовању или предавању.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Наглашена кућа интуиције и маште, са Месецом, владаоцем вашег посла и финансија и Ураном, одговара вам ако се бавите медицином, фармацијом, науком. Аспекти Венере, владаоца вашег љубавног живота, доносе вам сусрет са Водолијом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец једном годишње прави тригон са Сунцем у Девици, у коју пада ваша кућа бизниса, доносећи вам повећање зараде, преко породичне или другог вида приватне делатности. Познанство са Шкорпијом, преко друштвене мреже.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце у кући посла, прави тригон са Месецом у кући каријере, чинећи вас спремним да се посветите реализацији исплативог пројекта. Новац вам пристиже и преко послова у вези са издавањем, куповином или продајом некретнина.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец, који управља вашим друштвеним животом, у деветој кући, прави тригон са Сунцем у вашем знаку па сте фокусирани на путовањи и контакте са странцима. Аспект између Нептуна, владаоца партнерских односа и Венере, доноси вам тајну романсу.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец, који управља вашом каријером, у кући финансија, доноси вам увећање зараде преко хонорарног или паралелног посла. Слободне Ваге, на концерту, спортској трибини или у позоришном фоајеу, могу да упознају харизматичну особу.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Позиција Месеца у кући партнерских односа, а Сунца у кући флерта, наговештава улазак у романсу са неким ко вам је до сада био само пријатељ. Преко рођака, можете да уђете у исплатив аранжман са странцима. Чувајте се у саобраћају.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Тригон између Месеца у кући посла и Сунца у кући каријере, доноси вам много обавеза али и примамљиве понуде од особе на положају која цени ваше професионалне квалитете. Позиција ретроградног Меркура у ваш живот доноси стару симпатију.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Одговара вам тригон Месеца у Бику и Сунца у Девици, који вам доноси новчане добитке преко уметности, спорта, образовања и контаката са странцима. Секстил између Месеца и вашег владаоца Сатурна, доноси пријатне тренутке са љубавним партнером.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран у тригону са Венером, доноси вам страствени сусрет са шармантном особом. Месец у кући приватности прави тригон са Сунцем у кући финансија, па можете очекивати новчане добитке преко неке самосталне делатности.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Сунце у кући партнерства а Месец у кући бизниса, доноси вам шансу за увећање прихода преко заједничког посла са рођаком или некадашњим сарадником. Бићете успешни уколико се бавите негом или алтернативним видовима лечења. Више шетајте.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas