Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST: Ovnove očekuje uvećanje zarade; Rakove novo poznanstvo

Saznjate šta vam, posle godinu dana, donosi trigon Meseca u Biku i Sunca u Devici

1724481697_shutterstock_2393695561-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući posla donosi vam mogućnost solidne zarade, preko nekretnina, uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost, kao i porodičnog posla. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi zahlađenje u ljubavi.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vašem znaku, jednom godišnje u trigonu sa Suncem u kući kreativnosti i ideja, donosi vam lepu zaradu. Pozicija vašeg vladaoca Venere u Devici i Urana u vašem znaku slobodnim Bikovima donosi ljubav na putovanju ili predavanju.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Naglašena kuća intuicije i mašte, sa Mesecom, vladaocem vašeg posla i finansija i Uranom, odgovara vam ako se bavite medicinom, farmacijom, naukom. Aspekti Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, donose vam susret sa Vodolijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec jednom godišnje pravi trigon sa Suncem u Devici, u koju pada vaša kuća biznisa, donoseći vam povećanje zarade, preko porodične ili drugog vida privatne delatnosti. Poznanstvo sa Škorpijom, preko društvene mreže.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u kući posla, pravi trigon sa Mesecom u kući karijere, čineći vas spremnim da se posvetite realizaciji isplativog projekta. Novac vam pristiže i preko poslova u vezi sa izdavanjem, kupovinom ili prodajom nekretnina.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec, koji upravlja vašim društvenim životom, u devetoj kući, pravi trigon sa Suncem u vašem znaku pa ste fokusirani na putovanji i kontakte sa strancima. Aspekt između Neptuna, vladaoca partnerskih odnosa i Venere, donosi vam tajnu romansu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u kući finansija, donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog ili paralelnog posla. Slobodne Vage, na koncertu, sportskoj tribini ili u pozorišnom foajeu, mogu da upoznaju harizmatičnu osobu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u kući partnerskih odnosa, a Sunca u kući flerta, nagoveštava ulazak u romansu sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Preko rođaka, možete da uđete u isplativ aranžman sa strancima. Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca u kući posla i Sunca u kući karijere, donosi vam mnogo obaveza ali i primamljive ponude od osobe na položaju koja ceni vaše profesionalne kvalitete. Pozicija retrogradnog Merkura u vaš život donosi staru simpatiju.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Odgovara vam trigon Meseca u Biku i Sunca u Devici, koji vam donosi novčane dobitke preko umetnosti, sporta, obrazovanja i kontakata sa strancima. Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi prijatne trenutke sa ljubavnim partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran u trigonu sa Venerom, donosi vam strastveni susret sa šarmantnom osobom. Mesec u kući privatnosti pravi trigon sa Suncem u kući finansija, pa možete očekivati novčane dobitke preko neke samostalne delatnosti.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sunce u kući partnerstva a Mesec u kući biznisa, donosi vam šansu za uvećanje prihoda preko zajedničkog posla sa rođakom ili nekadašnjim saradnikom. Bićete uspešni ukoliko se bavite negom ili alternativnim vidovima lečenja. Više šetajte.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas