Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 28. АВГУСТ: Близанци обратите пажњу на исхрану; Водолијама стижу новчани приливи

Сазнајте шта вам, после годину дана, доносе последња Месечева четврт у Близанцима, као и директан ход Меркура преко Лава, шта вас у среду 28. августа очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1724827891_shutterstock_2070419660-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

У време последње Месечеве четврти у Близанцима, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом преко Лава, довршите неке послове или заокружите договоре о будућој сарадњи. Захлађење односа са љубавним партнером. Додатни опрез у саобраћају.

Бик (21. 4 - 21. 5)

У време последње Месечеве четврти у кући посла, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом преко куће приватног живота новац вам пристиже преко краћих путовања. Вољена особа показује добру вољу да прихвати неку вашу одлуку. Стомачне тегобе.

Близанци (22.5 - 21.6)

Месец управља и вашим пословним и љубавним животом, па су његове фазе важне за вас. Последња четврт у вашем знаку, данас вам доноси више контаката са странцима јер и Меркур, који влада Близанцима, данас креће директним ходом. Пазите на исхрану.

Рак (22.6 - 22.7)

Последња четврти вашег владаоца Месеца, у кући инспирације али и ограничења, 28. августа, доноси вам шансу за покретање неке самосталне делатности, мада ће све ићи спорије. Сусрет са млађом особом која стиже са пута. Чувајте се за воланом.

Лав (23.7 - 22.8)

Последња Месечева четврт, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом, упозорава на опасност од ризичних финансијских потеза. Љубавни партнер жели да вам наметне своје ставове и мишљење. Проводите више времена у друштву пријатеља.

Девица (23.8 - 22.9)

Избегавајте потписивање уговора и чувајте вредне ситнице. Последња и Месечева четврт у Близанцима, 28. августа, доноси финансијске проблеме. Чувајте се вирусних инфекција.

Вага (23.9 - 22.10)

Мада вам последња Месечева четврт у Близанцима, 28. августа, доноси новац преко интелектуалних делатности и краћих путовања, ипак би требало да обратите више пажње на договоре и уговоре. Осетљив коштано-зглобни систем.

Шкорпија (23.10 - 22.11)

Венера, владалац партнерских односа, прави тригон са вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам страствене тренутке са вољеном особом. Последња Месечева четврт у кући новца, 28. августа, повољно утиче на ваше финансијско стање. Опрез у саобраћају.

Стрелац (23.11 - 21.12)

Одложите договоре и потписивање уговора у време последње Месечеве четврти у Близанцима, 28. авгсута, када и Меркур, владалац партнерских односа, креће директним ходом. Сусрет са шармантном особом на краћем путу. Спортске повреде.

Јарац (22.12 - 20.1)

Последња Месечева четврт у Близанцима, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом, потрудите се да довршите посао који већ дуже време чека прави тренутак. Вољена особа сумња у вашу верност. Додатни опрез у саобраћају.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

У време последње Месечеве четврти у Близанцима, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом преко Лава, новац стиже преко контаката са странцима, правних процеса, краћих путовања, образовања. Вага мисли на вас. Стомачне тегобе.

Рибе (20.2 - 20.3)

Последња Месечева четврт, 28. августа, када и Меркур креће директним ходом преко куће посла, неповољно утичу на приватан бизнис и однос са надређенима. Емотивни партнер покушава да вам скрене пажњу на важно питање. Проверите хормонски статус.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas