Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. AVGUST: Blizanci obratite pažnju na ishranu; Vodolijama stižu novčani prilivi

Saznajte šta vam, posle godinu dana, donose poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, kao i direktan hod Merkura preko Lava, šta vas u sredu 28. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1724827891_shutterstock_2070419660-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko Lava, dovršite neke poslove ili zaokružite dogovore o budućoj saradnji. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Dodatni oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući posla, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko kuće privatnog života novac vam pristiže preko kraćih putovanja. Voljena osoba pokazuje dobru volju da prihvati neku vašu odluku. Stomačne tegobe.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Mesec upravlja i vašim poslovnim i ljubavnim životom, pa su njegove faze važne za vas. Poslednja četvrt u vašem znaku, danas vam donosi više kontakata sa strancima jer i Merkur, koji vlada Blizancima, danas kreće direktnim hodom. Pazite na ishranu.

Rak (22.6 - 22.7)

Poslednja četvrti vašeg vladaoca Meseca, u kući inspiracije ali i ograničenja, 28. avgusta, donosi vam šansu za pokretanje neke samostalne delatnosti, mada će sve ići sporije. Susret sa mlađom osobom koja stiže sa puta. Čuvajte se za volanom.

Lav (23.7 - 22.8)

Poslednja Mesečeva četvrt, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom, upozorava na opasnost od rizičnih finansijskih poteza. LJubavni partner želi da vam nametne svoje stavove i mišljenje. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Devica (23.8 - 22.9)

Izbegavajte potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice. Poslednja i Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, donosi finansijske probleme. Čuvajte se virusnih infekcija.

Vaga (23.9 - 22.10)

Mada vam poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, donosi novac preko intelektualnih delatnosti i kraćih putovanja, ipak bi trebalo da obratite više pažnje na dogovore i ugovore. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Venera, vladalac partnerskih odnosa, pravi trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam strastvene trenutke sa voljenom osobom. Poslednja Mesečeva četvrt u kući novca, 28. avgusta, povoljno utiče na vaše finansijsko stanje. Oprez u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21.12)

Odložite dogovore i potpisivanje ugovora u vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgsuta, kada i Merkur, vladalac partnerskih odnosa, kreće direktnim hodom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Sportske povrede.

Jarac (22.12 - 20.1)

Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom, potrudite se da dovršite posao koji već duže vreme čeka pravi trenutak. Voljena osoba sumnja u vašu vernost. Dodatni oprez u saobraćaju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko Lava, novac stiže preko kontakata sa strancima, pravnih procesa, kraćih putovanja, obrazovanja. Vaga misli na vas. Stomačne tegobe.

Ribe (20.2 - 20.3)

Poslednja Mesečeva četvrt, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko kuće posla, nepovoljno utiču na privatan biznis i odnos sa nadređenima. Emotivni partner pokušava da vam skrene pažnju na važno pitanje. Proverite hormonski status.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas