Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 23. ОКТОБАР: Рак склон погрешним закључцима, Вагу очекују љубоморне сцене

САЗНАЈТЕ шта вам, после годину дана, доноси улазак Сунца у Шкорпију, шта вас у среду 23. октобра очекје на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1729643520_shutterstock_2343584863.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

ПРЕПОРУКА: Увек прочитјате хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)
Сунце ноћас улази у вашу кућу финансија и ризика правећи напете аспекте с вашим владаоцима Марсом и Плутоном, што доноси исплативе али и ризичне понуде. Емотивни партнер показује знаке љубоморе и посесивности. Проверите хормонски статус.

Бик (21. 4 - 21. 5)
Због наглашене седме куће, у коју је улази и Сунце, могуће су љубоморне сцене, раскид или раздвајање од љубавног партнера, и то због неочекиваних околности. Вољена особа очекује ваш савет у вези с важном одлуком. Чувајте се инфекција.

Близанци (22. 5 - 21. 6)
Улазак Сунца у кућу посла, после годину дана, под утицајима Марса и Плутона, најављује проблеме са сарадницима, али и са финансијама. Квадрат Венере, владаоца вашег љубавног живота и Сатурна најављује захлађење односа са партнером.

Рак (22. 6 - 22. 7)
Сунце ноћас, после годину дана, улази у вашу кућу креативности и љубави, где се већ налази Меркур, доносећи вам нове идеје. Ипак, водите рачуна с ким их делите, јер сте данас склони погрешним закључцима. Промените начин исхране.

Лав (23. 7 - 22. 8)
Ваш владалац Сунце улази у знак Шкорпије, у који "пада" ваша кућа приватности доносећи вам расправе са партнером али и са надтређенима. Новац стиже преко некретнина, грађевинарства, архитектуре. Опасност у саобраћају.

Девица (23. 8 - 22. 9)
Са Сунцем које после годину дана улази у вашу кућу договора и бизниса, могући проблеми у комуникацији са пословним партнерима из иностранства. Тригон вашег владаоца Меркура и Сатурна наговештава сусрет са старом љубави. Осетљиви зглобови.

Вага (23. 9 - 22. 10)
Аспекти Сунца које улази у вашу кућу љубави и посла,са Марсом и Плутоном, владаоцима партнерских односа, најављују љубоморне сцене и расправе са вољеном особом. Договор са особом из прекоокеанске земље доноси вам новац. Бол у леђима.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)
Напети аспекти ваших владалаца Марса и Плутона са Сунцем, које, после годину дана, улази у ваш знак, најављују проблеме на путовањима и у контактима са странцима. Вољена особа жели да вам наметне свој став. Несаница.

Стрелац (23.11 - 21. 12)
Са уласком Сунца у 12. кућу, где се већ налази Меркур, планета логике и бизниса, поведите више рачуна приликом договора о новим пројектима који се односе на сарадњу са институцијама затвореног типа. Подложност повредама.

Јарац (22. 12 - 20. 1)
Улазак Сунца у Шкорпију, после годину дана, доноси вам нове пословне понуде, али и нове ризике, ако не будете мудро "играли" приликом договора са странцима. Ваш владалац Сатурн у квадрату са Венером, доноси захлађење у љубави.

 
Водолија (21. 1 - 19. 2)
Наглашена кућа каријере, у коју, после годину дана, улази и Сунце, доноси вам новчане добитке али и већи ризик приликом улагања новца у нове пројекте. Неочекивана обнова везе са старом симпатијом. Проблеми са циркулацијом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)
Улазак Сунца у вашу девету кућу, после годину дана, интензивира контакте са странцима, али упозорава и на опасност од конкуренције. Слободни, на путу, предавању или семинару, могу да упознају интересантну особу. Пазите се за воланом.

Новости

Бонус видео

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas