Проја има и своју посну верзију

Oglas
Састојци:
- 2 шоље кукурузног брашна
- 1 шоља белог брашна
- пола шоље уља
- 2 шоље киселе воде
- 1 кашичица соли
- 2 кашике ајвара
Како да направите посну проју:
Постоји много рецепата за проју, а свака домаћица додаје неки свој тајни састојак који је чини посебном. Ми вам предлажемо да направите укусну посну проју са ајваром.
Помешајте кукурузно и обично брашно, па посолите и постепено сипајте уље и киселу воду. Добро сједините, па додајте ајвар. Промешајте, па сипајте у тепсију коју сте обложили пек папиром или у калуп за мафине. Пеците у загрејаној рерни на 200°Ц око 30-40 минута.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО