Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 4. ОКТОБАР: Близанци - опрез са финансијама, Стрелац размишља о тајној вези

Сазнајте шта вам доноси улазак Месеца у Шкорпију, шта вас у петак 4. октобара очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са члановима породице...

1728022015_1c4880a6c1775e56871e542ef93459ecbeecc1f7.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец улази у вашу кућу финансија, ризика и страсти правећи напет аспект са вашим владаоцем Плутоном, што најављује шансе за зараду али ванредне трошкове. Романтичан сусрет са особом која носи униформу на раду. Прехлада.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец улази у вашу кућу партнерских односа и образује изазован аспект са ретроградним Ураном, планетом преокрета, у вашем знаку што упозорава на расправе или љубоморне сцене са вољеном особом. Новац стиже преко послова са странцима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец који управља вашим послом, улази данас у Шкорпију у коју пада ваша кућа посла и здравља, и формира квадрат с Плутоном, планетом новца која влада Шкорпије, што најављује проблеме са финансијама. Страствени сусрет са особом са посла.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, данас улази у вашу кућу љубави и креативности доносећи вам страствени сусрет са Шкорпијом или Рибама. Изненадна шанса за зараду преко посла са странцима из земаља Блиског Истока, пријатеља, великих организација.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у четвртој кући образује напет аспект са Плутоном у кући посла, што вам доноси финансијске проблеме ако сте приватник, радите у здравству или се бавите неком услужном делатношћу. Трзавице са партнером и члановима породице.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашој кући бизниса и родбине, прави квадрат са ретроградним Плутоном, доносећи вам конфликте са сарадницима и рођацима. Сусрет са млађом особом на путу или предавању, у вечерњим сатима. Проводите више времена у природи.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец, владалац ваше каријере, улази у кућу посла али и љубави, формирајући напет аспект са ретроградним Плутоном, што најављује ванредне трошкове али и љубоморне сцене. У вечерњим сатима, страствени сусрет са старом симпатијом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у вашем знаку прави квадрат с вашим владаоцем, ретроградним Плутоном у кући каријере, доносећи вам трзавице са надређенима, али и са вољеном особом. Контакт са пословним партнерима из земаља Блиског Истока, најављује увећање зараде.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец улази у вашу 12. кућу правећи изазован аспект са ретроградним Плутоном што доноси проблем са финансијама, али и са женама. Такође, наговештава могућност уласка у тајну романсу са неким ко носи униформу. Чувајте се за воланом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец, владалац партнерских односа, данас улази у Шкорпију и формира квадрат са ретроградним Плутоном, планетом новца у вашем знаку, доносећи вам увећање прихода. Слободни могу да упознају харизматичну особу у друштву пријатеља. Несаница.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец улази у вашу кућу каријере и прави напет аспект са ретроградним Плутоном у кући ограничења, што успорава или одлаже ваше послове. Трзавице са вољеном особом и млађим члановима породице. Уносите више витамина.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у деветој кући, образује квадрат са Плутоном у 11. кући, доносећи вам зараду преко медија, великих удружења, пријатеља, ИТ сектора. Упознавање са млађом особом преко друштвене мреже. Пријатни тренуци са брачним партнером.

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas