Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR: Blizanci - oprez sa finansijama, Strelac razmišlja o tajnoj vezi

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, šta vas u petak 4. oktobara očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

1728022015_1c4880a6c1775e56871e542ef93459ecbeecc1f7.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u vašu kuću finansija, rizika i strasti praveći napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, što najavljuje šanse za zaradu ali vanredne troškove. Romantičan susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Prehlada.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec ulazi u vašu kuću partnerskih odnosa i obrazuje izazovan aspekt sa retrogradnim Uranom, planetom preokreta, u vašem znaku što upozorava na rasprave ili ljubomorne scene sa voljenom osobom. Novac stiže preko poslova sa strancima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec koji upravlja vašim poslom, ulazi danas u Škorpiju u koju pada vaša kuća posla i zdravlja, i formira kvadrat s Plutonom, planetom novca koja vlada Škorpije, što najavljuje probleme sa finansijama. Strastveni susret sa osobom sa posla.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, danas ulazi u vašu kuću ljubavi i kreativnosti donoseći vam strastveni susret sa Škorpijom ili Ribama. Iznenadna šansa za zaradu preko posla sa strancima iz zemalja Bliskog Istoka, prijatelja, velikih organizacija.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u četvrtoj kući obrazuje napet aspekt sa Plutonom u kući posla, što vam donosi finansijske probleme ako ste privatnik, radite u zdravstvu ili se bavite nekom uslužnom delatnošću. Trzavice sa partnerom i članovima porodice.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašoj kući biznisa i rodbine, pravi kvadrat sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam konflikte sa saradnicima i rođacima. Susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju, u večernjim satima. Provodite više vremena u prirodi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, ulazi u kuću posla ali i ljubavi, formirajući napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, što najavljuje vanredne troškove ali i ljubomorne scene. U večernjim satima, strastveni susret sa starom simpatijom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku pravi kvadrat s vašim vladaocem, retrogradnim Plutonom u kući karijere, donoseći vam trzavice sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Kontakt sa poslovnim partnerima iz zemalja Bliskog Istoka, najavljuje uvećanje zarade.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec ulazi u vašu 12. kuću praveći izazovan aspekt sa retrogradnim Plutonom što donosi problem sa finansijama, ali i sa ženama. Takođe, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim ko nosi uniformu. Čuvajte se za volanom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, vladalac partnerskih odnosa, danas ulazi u Škorpiju i formira kvadrat sa retrogradnim Plutonom, planetom novca u vašem znaku, donoseći vam uvećanje prihoda. Slobodni mogu da upoznaju harizmatičnu osobu u društvu prijatelja. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec ulazi u vašu kuću karijere i pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u kući ograničenja, što usporava ili odlaže vaše poslove. Trzavice sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice. Unosite više vitamina.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u devetoj kući, obrazuje kvadrat sa Plutonom u 11. kući, donoseći vam zaradu preko medija, velikih udruženja, prijatelja, IT sektora. Upoznavanje sa mlađom osobom preko društvene mreže. Prijatni trenuci sa bračnim partnerom.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas