Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 27. септембар 2024. године: Ракове очекује свађа са партнером, а Лавове тајна романса

Сазнајте шта вам доноси месец у знаку Лава, у који улази и астероид Пандора, шта вас у петак 27. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1727418782_Foto-Shutterstck-horoskop-za-2024-godinu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца, редом преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Опозиција између Месеца у Лаву и вашег владаоца Плутона у кући партнерских односа, неповољно утиче на однос са вољеном особом. Пружа вам се шанса да реализујете замисао која се односи на неки креативан пројекат. Главобоља.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Напет аспект између Месеца и Плутона, симбола емоција и страсти, доноси вам проблеме у комуникацији с вољеном особом. Позиција вашег владаоца Венере, планете посла, упозорава да се клоните непотребних трошкова. Промените начин исхране.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у секстилу с вашим владаоцем Меркуром, доноси вам новац преко туризма, путовања, моде, медија. Позиција Сатурна у кући каријере, захтева да се прилагодите новонасталим околностима на радном месту. Расправе са женама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у вашем знаку под утицајем Нептуна, планете инспирације, доноси вам новац преко уметности, спорта, шоу бизниса, као и активности у вези са децом. Расправе са дугогодишњим партнером. Више шетајте. 

Лав (23. 7 - 22. 8)

Улазак астероида Пандора у ваш знак, у који је синоћ ушао и Месец, открива вам нов начин изражавања ваше креативности, као и информације о особи на положају. Наглашена кућа страсти, слободним Лавовима доноси улазак у тајну романсу.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Астероид Пандора у вашој кући тајни где се већ налази Месец појачава вашу интуицију и доноси вест о нечему што вам баш инеће пријати да чујете. Аспекти вашег владаоца Меркура, подстичу вашу амбицију, доносећи вам увећање зараде.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Спој астериоида Пандора и Месеца, владаоца ваше каријере, у кући неочекиваних ситуација, може да прокрене план виђања са пријатељима. Позиција Урана, који управља вашим љубавним животом, доноси вам сусрет преко интернета са млађом особом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Изазован аспект Месеца, симбола променљивог расположења, са астероидом Пандора и вашим владаоцем Плутоном, доноси вам расправе са женама на положају. Сусрет с анеким ко често путује због посла. Проводите више времена у друштву пријатеља.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца, под упливом вашег сувладаоца Нептуна, као и Урана, повољно утиче на ваше финансије. Конкуренција покушава да вам осујети планове у вези са грађевинским радовима или послом са некретнинама. Смањите унос шећера.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Аспект између вашег владаоца Сатурна и Месеца коме се данас приближава и астероди Пандора, утиче на разоткривање недоумица када је реч о односу са љубавним партнером. Позиција Нептуна подстиче вашу инспирацију, ако се бавите интелектуалним радом.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Опозиција између Плутона и Месеца у знаку Лава, у који данас улази и астероид Пандора, подстиче вашу радозналост када је реч о емотивном или пословном партнеру. Тајна веза може да буде обелодањена. Договор са странцима о новом послу.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Тригон између вашег владаоца Нептуна и коњункције астероида Пандора и Месеца у кући љубави, наговештава упознавање с неким на краћем путу или преко интернета. Ако се бавите уметничким занимањем или науком, очекује вас увећање зараде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas